Posted by : Yunus Bayram 21 Haziran 2013 Cuma


Buğu Kebabı
  • MALZEMELER:
  • 1 kg. koyun kuşbaşı eti
  • 3 avuç arpacık soğan
  • 3- 4 diş sarımsak
  • 2 kaşık yağ
  • 1 domates
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 2 defne yaprağı
  • Tuz
  • YAPILIŞI:
  • Düdüklü tencereye et, soğan, sarımsak, tuz, karabiber, kekik, defne yaprağı ve rendelenmiş domates ile yağ karışık konur.
  • Su koymadan kapak kapatılır. Hafif ateşte 1 saat pişirilir.
  • Pilav ve salata ile servis yapılır.
Afiyet olsun…

- Copyright © KALİTELİ-YAŞAM - Hatsune Miku - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -