- Back to Home »
- •Tatlı Tarifleri »
- TAVUK GÖĞSÜ RULOSU
Posted by : Unknown
6 Haziran 2013 Perşembe
Üyelerimizden İlkay-Mehmet Köseoğlu’na bizimle bu tarifi paylaştığı için teşekkür ederiz.
TAVUK GÖĞSÜ RULOSU
1lt süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
vanilya
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
vanilya
tepsinin altına serpmek için 1 su bardağı hindistan cevizi
Üzeri İçin:
1 pkt kremsanti
1 su bardağı süt
1 pkt kremsanti
1 su bardağı süt
1.Süt,un,şeker ve vanilyayı karıştırarak pişirin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Kağıdın üstüne 1 su bardağı hindistan cevizi ile her tarafını kaplayın. kremayı üzerine yayıp dolapta iyice soğutun.
2.Krema soğuduktan sonra, kremşantiyi sütle çırpıp üzerine sürün. en az 4-5 saat buzdolabında beklettikten sonra 2 parmak kalınlığında dikdörtgenler kesip içine ceviz koyup rulo yapın ve servis tabağınıza alın. AFİYET OLSUN:)
2.Krema soğuduktan sonra, kremşantiyi sütle çırpıp üzerine sürün. en az 4-5 saat buzdolabında beklettikten sonra 2 parmak kalınlığında dikdörtgenler kesip içine ceviz koyup rulo yapın ve servis tabağınıza alın. AFİYET OLSUN:)